(Removed from publishing)

SALES AND CUSTOMER RELATIONSHIP DIRECTOR
HENLEY BUSINESS SCHOOL

Original publication date 19.11.2019

Etsimme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme vahvistusta joukkoomme!

SALES AND CUSTOMER RELATIONSHIP DIRECTOR

Vastaat Henley Business Schoolin Executive MBA:n sekä muiden henkilökohtaisten koulutusohjelmien, kuten Professional Certificate in Executive Coaching -ohjelman myynti-, markkinointi- ja asiakassuhteiden johtamisesta kokonaisvaltaisesti. Teet aktiivista myynti- ja asiakastyötä vaativan ja monipuolisen kohderyhmän kanssa. Työskentelet luontevasti ylemmän johdon, HR:n ja potentiaalisten tulevien opiskelijoiden kanssa. Kykenet kehittämään ja toimeenpanemaan ideoita, joiden avulla tavoitetaan uusia kohderyhmiä Henleyn asiakkaiksi. Osallistut yrityksen strategiseen työhön ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuden tuoteportfolioon. Teet aktiivisesti yhteistyötä sekä markkinointitiimin että toisen liiketoiminta-alueen, räätälöityjen yritystuotteiden parissa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja vahvoja näyttöjä asiakkuuksien ja myynnin tuloksellisesta johtamisesta, esim. koulutus- tai henkilöstöpalveluiden parista. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä kyky keskustella ylemmän johdon kanssa. Työ edellyttää tuloshakuisuutta, aktiivisuutta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Tehtävän hoitaminen vaatii erittäin hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme työkokemusta kansainvälisistä tehtävistä ja korkeakoulutasoista koulutusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työtehtävän hyvämaineisessa ja nopeasti kasvavassa organisaatiossa, akateemisen ja innostavan kansainvälisen työyhteisön sekä erittäin laajan alumniverkoston.

Lisätietoja tehtävästä antavat Arespartnersin konsultit Janne Marttinen, puh. 0400 426 127, tavoitettavissa varmimmin 20.11. klo 9 - 11 ja 26.11. klo 14 - 16 sekä Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 21.11. ja 25.11. kello 9 – 11. Soittopyynnöt voit lähettää osoitteeseen nina.kuusinen@arespartners.fi.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 2.12.2019 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.