(Removed from publishing)

Sakki Oy hakee Maanrakennusalan työnjohtajaa Kymenlaaksoon
Adecco

Original publication date 1.2.2019Työn kuvaus:
  Sakki Oy on Etelä-Suomen ja Kymenlaakson alueella toimivat maanrakennus- ja purkualan yritys, jonka kotipaikka on Haminassa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset, kaupungit ja kunnat. Meillä on vuosikymmenien vankka kokemus maarakennusalalta ja työllistämme noin 40 henkeä. 

Lisätietoja yrityksen toiminnasta saat osoitteesta www.sakki.fi

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Maanrakennusalan työnjohtajaa 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen maanrakennustöiden työnjohtajaa Kymenlaakson alueelle. Maanrakennustöiden työnjohtajana osallistut rakennusprojektien maanrakentamisen toteutukseen, ennakkosuunnitteluun sekä vastaat työmaavaiheen johtamisesta. Tulet huolehtimaan siitä, että työt tehdään aikataulujen sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti hyvää laatua noudattaen. Tehtävässä vastaat myös aliurakoitsijoiden johtamisesta sekä koordinoinnista. 

Odotamme hakijoilta:
-    motivoitunutta asennetta työskennellä itsenäisesti,
-    aikaisempaa kokemusta maanrakennusalalta sekä työnjohtotehtävistä, 
-    AMK-insinöörin tai rakennusmestarin (maanrakennus/ talonrakennus) koulutusta,
-    hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja,
-    ongelmanratkaisukykyä sekä
-    paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa yrityksessä, jossa pääset itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Olemme avoimia kehitysideoillesi, joiden avulla pystymme kehittämään yhteistä työympäristöämme paremmaksi ja tehokkaammaksi. Apunasi ovat mukavat työkaverit sekä organisaation antama tuki. Englanninkielen taito katsotaan eduksi tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Suviranta 0400 559 787 tai Teuvo Sinisalo 0400 916 846. Hakuaika päättyy 31.1.2019. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen yritysposti@sakki.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Martti Hannola


Toimipaikka:  Kotka