(Removed from publishing)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 14.1.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Helsingin sairaalaan sairaanhoitajaa vakinaiseen varahenkilöstöön ja ensisijainen työskentely tapahtuu Suursuon sairaalassa. Työ alkaa 1.2.19 tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana työskentelet hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä, joka hoitaa aikuisia ja iäkkäitä potilaita. Akuuttien sairauksien hoitaminen ja toimintakykyä ylläpitävä työote ohjaavat työtä. Yhteistyötä tehdään tiiviisti erikoissairaanhoidon, päivystyksen ja kotiin vietävien palveluiden kanssa.

Varahenkilöstössä työ on kaksivuorotyötä. Työ Suursuon sairaalassa on mielenkiintoista ja haastavaa. Sairaalassa on mm. saatto- ja palliatiiviseen hoitoon, kirurgiseen jatkohoitoon ja psykogeriatriseen hoitoon profiloituneita osastoja, joissa pääset kehittämään osaamistasi.

Ammatillisuutesi, hyvät vuorovaikutustaitosi, kykysi reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä taito tehdä hoitotyön päätöksiä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta sellaisen, jonka haluamme joukkoomme.

Osaamisen kehittämiseksi Helsingin kaupungilla on tarjolla monipuolista koulusta. Isona työnantajana meillä on mahdollisuus avustaa sinua tarvittaessa työsuhdeasunnon hankkimisessa, tarjoamme mahdollisuuden työsuhdematkalippuetuuteen sekä henkilöstökortilla saataviin alennuksiin esimerkiksi monipuolisista kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksista.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2492,31 e/kk