(Removed from publishing)

Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 29.11.2018
Toimenkuva
Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Jos välittäminen, huolehtiminen ja auttaminen ovat elämässäsi tärkeitä arvoja, kutsumme sinut hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.

Oletko sinä seuraava? Etsimme parhaillaan uutta ALINA-YRITTÄJÄÄ Jyväskylään.
Odotamme sinulta
Uskomme sinun menestyvän, mikäli tunnistat itsessäsi vahvan halun palvella ja auttaa asiakkaitasi. Emme kaipaa takuuksi aikaisempaa yrittäjäkokemusta, vaan vakuutat meidät energisellä ja itsenäisellä otteellasi. Arvostamme välitöntä asennetta ja tiiminjohtotaitoja, jotka palkitsevat sinut yrittäjänä myös tulotasossa.
Koulutus ja työkokemus
Etsimämme henkilö voi olla toteuttamassa kutsumustaan parhaillaan työelämässä tai edeltävä kokemus alalta puhuu hänen puolestaan. Ketjumme yrittäjät työskentelevät tiiviinä yhteisönä, jolloin tuki ja neuvot ovat lähellä joka hetki. Olemme aitoja, lämpimiä ja läheisiä toisillemme ja asiakkaillemme. Alinan menestys rakentuu suositteluista.
Muut tiedot
Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Kuljemme rinnallasi tiiviisti toimintasi kaikissa vaiheissa ja panostamme ketjun voimin niin alkukoulutukseen kuin -käynnistykseenkin. Tarjoamme sinulle laatusertifioidut palvelutuotteet, ostoedut, taloushallinnon ja kirjanpidon, sekä nykyaikaiset ja mobiilit toiminnanohjausjärjestelmät.

Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa www.alinahoivatiimi.fi. Voit myös soittaa tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen info(at)alinahoivatiimi.fi.

Lisätietoja: Alina Hoivatiimi Oy, rekrytointipäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311.

Toimimme nopeasti ja ammattimaisesti. Hakemuksesi tai yhteydenottosi jälkeen kontaktoimme sinut kolmen päivän kuluessa ja kerromme lisää Kolme askelta alinalaiseksi-ohjelmastamme. Odotamme jo sinua joukkoomme!

Arvokkaan työmme lisäksi, Alina ansaitsi kaikesta toiminnastaan huipputuloksen asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2017). Kokonaiskeskiarvo oli peräti 3,7 (asteikko 1-4).
Kesto
yrittäjä
Lisätietoja
Terhi Castren, Terhi.Castren@alinahoivatiimi.fi, 044 755 6311
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.12.2018 mennessä.