(Removed from publishing)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Katriina
Esperi Care Oy

Original publication date 25.4.2019

Hoivakoti Katriina on lämminhenkinen, kodikas yksikkö kauniissa maalaisympäristössä. Hoivakotimme tarjoaa kodin 29:lle ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Katriinassa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee se, että Katriinan yhteydessä toimii myös fysioterapeutti. Järjestämme lisäksi säännöllisesti asukaskokouksia ja viriketoimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin sairaanhoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle kokoaikaisen työn vakituisella sopimuksella. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 15.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Heli Sieppi, 050-5606203, heli.sieppi@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.