(Removed from publishing)

Sairaanhoitaja haavahoito-osastolle
Vantaan kaupunki

Original publication date 21.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 15.10.2018
Hakuaika päättyy 04.10.2018 kello 16:00
Vantaan sairaala, Katriinankuja 4 01760 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveyspalvelut

Sairaanhoitajan työtehtävät Vantaan sairaalassa osastolla 4.

Osasto on 25-paikkainen ja potilaamme tulevat osastolle pääosin erikoissairaanhoidosta. Plastiikkakirurgian erikoislääkäri tekee konsultaatiokäyntejä viikottain ja osaston yhteydessä toimii myös haavahoitajan vastaanotto. 

Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä ja osallistuu haavapotilaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista autonomisella työvuorosuunnittelulla.
Vantaan sairaalan työntekijänä sinulla on tilaisuus päästä ensimmäisten joukossa käyttämään APOTTI- kirjaamis- ja toiminnanohjausjärjestelmää loppuvuodesta 2018.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa sekä polikliiniset toiminnot muodostava terapiayksikkö, geriatrinen vastaanotto ja päiväsairaala. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa potilaan parhaaksi.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voi tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalla henkilöllä on mahdollisuus saada työmatkaseteleitä.

 Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- LOVe-lääkehoitoluvan suorittamista koeajan (6 kk) puitteissa

Luemme eduksi:  
- kokemuksen haavapotilaan hoitotyöstä
- aikaisemman kokemuksen sairaalatyöstä
- kyvyn tiimityöhön ja itsenäiseen päätöksentekoon
- hyvät vuorovaikutustaidot

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-581-18