(Removed from publishing)

Sairaaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 14.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Helsingin kaupungin nuorten palvelujen ja aikuissosiaalityön liikkuvaan tiimiin psykiatriseen hoitotyöhön perehtynyttä sairaanhoitajaa.

Liikkuvan tiimin keskeisenä tavoitteena on nuorten syrjäytymisen ehkäisy. Kohderyhmänä ovat erityisesti 16 - 29-vuotiaat nuoret niissä oppilaitoksissa, joissa tiedetään olevan runsaasti opintoja keskeyttäneitä tai muutoin syrjäytymisuhan alla olevat nuoret, esim. koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret.

Tiimissä on kahden sairaanhoitajan lisäksi psykologi ja sosiaaliohjaaja. Työtapa on liikkuva ja joustava nuoren tarpeiden mukaan, tarvittaessa myös iltatyötä.

Liikkuva tiimi tarjoaa tukea nuorten monimuotoisiin ongelmiin jalkautumalla tarvittaessa nuorten luokse. Työryhmä tekee arvioita ja lyhyitä interventioita niin asiakastyössä kuin palvelujärjestelmän toiminnassa.

Tiimiin voi hakeutua esimerkiksi ihmissuhteisiin, aikuistumiseen, mielenterveyteen sekä koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Tiimissä pohditaan ratkaisuja nuoren mieltä askarruttaviin ongelmiin sekä selvitellään tarvetta jatko-tutkimukseen ja hoitoon.

Tavoitteena on nuoren myönteisen nuoruusiän kehityksen, opiskelukyvyn, elämänhallinnan ja mielenterveyden tukeminen ja varhaisen tuen tarjoaminen.

Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


terveydenhoitajan tutkinnon.