(Removed from publishing)

Sähkötekninen asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Original publication date 26.4.2019

 

Mielenkiintoisissa asiakaskohteissamme tarjolla nyt huippumahdollisuus asiakaslähtöiselle sähkön asiantuntijalle! Toimiva yhteistyö, modernit asiakaskohteet ja huipputiimi odottaa sinua motivoitunut osaaja. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään myös itse, hae heti!

Tehtäviisi kuuluu sähkökäytönjohtajan tehtävät asiakkaidemme kiinteistöissä. Asiakaskohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Vastaat asiakkuuksien huoltokirjojen ajantasaisuudesta ja sisällöstä sekä asiakasraportoinnista kohteiden sähkökäytönjohdossa. Lisäksi vastaat lisämyynnistä nimetyissä kohteissa.  Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten pienprojektien vetäminen tarvittaessa.

Työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen, itsenäiseen ja mukavan haastavaan tekemiseen. Tehtävä muokkautuu sinun kiinnostusten ja osaamisten mukaan, pystyt itse rakentamaan toimenkuvaasi.

Tehtävässä pärjää innostunut, asiakaslähtöinen ja kehittämishaluinen tekijä. Olet asiakaspalveluhenkinen, työstäsi innostuva ja utelias uusien ratkaisujen hakija. Kannat vastuusi ja pystyt joustamaan paineessa ja nopeatempoisissa projekteissa.

Sinulle yhteistyö asiakkuuksien ja tiimin kanssa on tärkeää ja haluat tehdä siitä mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Odotamme sinulta sähköalan koulutusta (insinööri / teknikko) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet hyvin kiinteistöjen pien- ja keskijännitejakelun järjestelmät ja olet työskennellyt UPS- ja varavoimajärjestelmien kanssa. Työ edellyttää S1/ rajoitettu S1 pätevyyttä sekä matkustusvalmiutta.

Toivomme sinulta lisäksi:

  • ATEX- sekä sähköstandardien ja turvallisuusmääräyksien tuntemusta.
  • hyvä huoltokirjaympäristön hallinta (mm. FIM-X, Tampuuri ja Ryhti)
  • englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • CAD- taito, sekä SAP osaaminen katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkötekninen asiantuntija Juha Koivusaari, p. 040 749 4929. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP group ja lisätietoja antaa myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, 040 307 5109. #LI-TN1

Hae tehtävää 19.05.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.