(Removed from publishing)

Sähkötarvikemyyjä Ouluun - sähköalan ammattilainen
SLO Oy

Original publication date 3.5.2019

Haemme Oulun toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n osaavaa myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Päävastuualueeseesi kuuluvat asiakaspalvelu ja myyntitehtävät noutomyymälässä. Hoidat ja kontaktoit aktiivisesti myös sinulle nimettyjä asiakkaita sekä uusia, potentiaalisia asiakkaita. Pääset työskentelemään myyntitiimissä monipuolisten tehtävien parissa.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen parhaimman ja laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti osaamisesi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus ja halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on innostunut monipuolisista myyntitehtävistä a jolla on halua kehittyä niissä.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Seppo Mustonen puh. 050 568 3905. Seppo on tavoitettavissa parhaiten 10.5. klo 13.00-16.00 välisenä aikana.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 21.5.2019 mennessä.