(Removed from publishing)

Sähkösuunnittelija
Granlund Oy

Original publication date 7.6.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme Turun toimipisteeseemme sähkösuunnittelijaa.

Granlund Turku on LVISA-suunnitteluun erikoistunut talotekniikan ammattilainen. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Turussa olemme mukana mm. Turun Elämyskeskuksen suunnittelussa ja useissa allianssihankkeissa. Lisäksi olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Lue lisää Turun toimistostamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • Edellytämme sähköalan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta.
  • Aikaisempi kokemus alalta sekä Magicad- ja CADS-ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi.
  • Arvostamme myös muiden alalla tarvittavien tietojärjestelmien tuntemusta.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat maanantaihin 1.7.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pekka Hjelm, p. 044 591 5032 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.