(Removed from publishing)

Sähköautomaatiokunnossapidon työntekijä
Metsä Fibre

Original publication date 11.1.2020

Vahvistamme omaa kunnossapidon tiimiä
sähköautomaatiokunnossapidon työntekijällä
Metsä Fibren Vilppulan sahalla

Sinun roolisi tulevaisuuden metsässä

Sähköautomaatiokunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Sähköautomaatiossa työtehtäviäsi ovat mm. vianetsintä tuotantokoneista, ennakkohuoltokierrokset, valaisintyöt ja uusien laitteiden kytkennät. Työskentelet yhdessä muun vuorossa olevan henkilöstön kanssa.

Vilppulan saha on yksi Euroopan suurimmista ja moderneimmista sahalaitoksista. Sahan tuotantokapasiteetti on noin 525 000m3 kuusitavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. sisä- ja ulkoverhouspaneelit, rakentaminen ja liimapuutuotanto, huonekalut, puusepäntuotteet ja betonivalumuotit. Viennin osuus tuotannosta on noin 87 %. Sahalla työskentelee noin 100 henkilöä.

Millaista osaamista etsimme

Sinulla tulee olla vähintään sähköalan perustutkinto. Toivomme, että olet päässyt työskentelemään erilaisten sähkötöiden parissa. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä katsotaan eduksi. Arvostamme myös SAP-järjestelmän tuntemusta. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen arvostetussa yhtiössä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä! Tulevaisuus alkaa Metsästä

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Petri Mäkiselle (p. 050 401 2291), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 12-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 2.2.2020 saakka. Menestystä hakuun!