(Removed from publishing)

Sähköautomaatioharjoittelija Martinlaakson sähkö- ja automaatioryhmään (2 kpl)
Vantaan Energia Oy

Original publication date 9.1.2019

Haemme Martinlaakson voimalaitokselle sähkö- ja automaatioryhmään kahta sähköautomaatioharjoittelijaa ajalle 2.5. – 31.8.2019.

Työtehtäväsi tulevat olemaan, osaamisestasi riippuen, erilaisia tuotannon kunnossapidon automaatiotöitä, esimerkiksi ennakkohuolto- ja korjaustöihin osallistumista, työryhmän työvälineiden kunnosta huolehtimista ja kunnossapitojärjestelmän ylläpitoa. Lisäksi pääset osallistumaan tuotannon laitteiden häiriöiden selvityksiin. 

Olet automaatioalan ammattikoulu- tai insinööriopiskelija, jolla on takanaan mielellään vähintään kaksi vuotta alan opintoja. Toivomme sinun olevan innokas oppimaan uutta sekä tottunut käyttämään tietokonetta. Suuntautuminen automaatiotekniikkaan sekä aiempi työkokemus ovat sinulle eduksi. Edellytämme tehtävään valittavalta 18 vuoden ikää. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.