(Removed from publishing)

Sähköautomaatioasentaja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 11.1.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA Raumalle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on kiinteistöhuollossamme varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Sähköautomaatioasentajana vastaat teollisuuskohteessa sähköhuoltotöistä sekä automaatiohuoltotöistä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7–16 välillä, mutta työ sisältää vaihtelevasti myös päivystysvalmiutta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Edellytämme hakijoilta vähintään ammattikoulutasoista tutkintoa sähkö- ja automaatioalalta sekä vahvaa Siemens -järjestelmien tuntemusta. Tässä työtehtävässä tarvitset ajokorttia ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Muut alan kurssit kuten sähkö- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksesi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on itsenäinen työskentelytapa, hyvät yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiudet ja olet luonteeltasi joustava. 


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -