(Removed from publishing)

Sähköasiantuntija
HUS-Kiinteistöt Oy

Original publication date 10.6.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi rakennuttamisyksikköömme

SÄHKÖASIANTUNTIJAA sähkölaitteiston käytön johtajaksi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan Helsingin sähkötiimin jäsenenä. Sähkötiimin tavoitteena on yhtiön arvoja tukevat tehtävät, erityisesti häiriötön sairaalatoiminta ja hyvä asiakaspalvelu. Sähköasiantuntijan tehtäviin kuuluvat HUSin sähkölaitteiston käytön johtajan tehtävät, rakennushankkeiden sähköteknisten töiden suunnittelun ohjaus ja rakentamisen valvonta yhdessä yksikkömme muiden moniammatillisten osaajien kanssa. Tehtäviin sisältyy myös sähköteknisten hankkeiden ja hankintojen itsenäistä toteutusta.

Koulutustaso on soveltuva tutkinto, esimerkiksi sähkötekniikan diplomi-insinööri tai insinööri ja sähköpätevyys S1. Edellytämme työkokemusta sähköpuolen korjausrakentamisesta, tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on ulospäinsuuntautunut ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoa antaa rakennuttamisjohtaja Carl Sirén, puh. 040-427 9301. Hakemukset ja CV palkkatoiveineen 5.7.2019 mennessä tästä:
https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/