(Removed from publishing)

SÄHKÖASIANTUNTIJA / -VALVOJA
HTJ

Original publication date 3.5.2019

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

SÄHKÖASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme Turun alueella.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työskentelet hankkeiden vaatimusten mukaan joko itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa sähköasiantuntijana ja -valvojana. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös osaamisesi mukaan erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutustaustaa (vähintään teknikon tutkinto) sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Arvostamme kokemustasi rakennuttamisen puolelta, erityisesti valvonnasta, mutta taustasi voi olla myös urakointi- tai suunnittelupuolelta.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Sähköasiantuntija, Turku”.