(Removed from publishing)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Original publication date 21.10.2019

Etsimme asiakkaallemme nyt sähköasentajaa teollisuuden kiinteistöhuoltoon. Asiakkaamme tarjoaa kunnossapitopalveluita pääasiallisesti elintarviketeollisuuteen.

Työnkuvaus

Työpäiviisi kuuluu erilaisia teollisuuslaitoksen kiinteistösähköasennuksia, kuten valaisinasennuksia, uudisasennuksia, patterihommia ym. Kyseessä on siisti sisätyö yhdessä vuorossa. Tunteja kertyy viikossa kokoaikatyön verran. Lisäksi tarjolla on ylitöitä.

Työn edellytykset

Toivomme, että olet jo valmistunut sähköasentaja ja olet ehtinyt hankkimaan alan työkokemusta. Tarvitset vähintään sen verran kokemusta, että pystyt luottamaan osaamiseesi erilaisia teollisuuden kiinteistösähköasennuksia itsenäisesti tehdessäsi. Itsenäisessä työssä sinulla tulisi olla lisäksi oma-aloitteinen ja ahkera ote työhön. Toivomme lisäksi, että olet sosiaalinen luonne, sillä moniin tehtäviisi kuuluu vähintään jollakin tavalla kanssakäyminen samassa laitoksessa työskentelevien ihmisten kanssa. Lisäksi työssä tarvitset hyvää kuvienlukutaitoa ja sähköturva- ja työturvallisuuskortit.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat liukuvan työajan ja sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa työhösi ja työpäiviesi kulkuun. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle motivoivan palkkauksen.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen alun vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)