(Removed from publishing)

Sähköasentaja
Go On Lahti

Original publication date 15.7.2019
Lem-Kem Oy:n Energiatiimi koostuu energiatehokkuuden ja energia-alan ammattilaisista. Me kartoitamme kiinteistöjen nykytilanteen, suunnittelemme energiaa säästävät, laadukkaat, toimintavarmat ja turvalliset energiaratkaisut, jotka voimme toteuttaa "avaimet käteen" -ratkaisuina.

Haemme nyt Lem-Kemin Energiatiimin vahvistukseksi SÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työhön.

Työtehtävät koostuvat mm. erilaisten kiinteistöjen valaisinasennuksista, aurinkosähköasennuksista ja sähköautojen latauspisteiden asennuksista. Kohteinamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, liikekiinteistöt, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt sekä yksityishenkilöiden kiinteistöt. Asennuksia tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa.

Voit olla kokenut ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, toivomme sinulta kuitenkin vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työt suoritetaan asiakaskohteissa pääasiassa eteläisen Suomen alueella, välillä työkohteet voivat olla kauempanakin, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen.

Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan. Eduksi katsotaan voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t).

Työ on aluksi määräaikainen ja kestää arviolta vuoden loppuun asti, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme sähköasentaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.