(Removed from publishing)

Sähköasentaja
Vapo Oy

Original publication date 28.6.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Rovaniemen alueen lämpölaitoksille

sähköasentajaa vastaamaan ensisijaisesti lämpölaitosten kunnossapitotoiminnasta ja paikalliskäytöstä.

Toimit myös omalla alueellasi aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Vapon muun organisaation sekä toimintaasi liittyvien sidosryhmien kanssa. Raportoit lämpölaitoksien käyttöpäällikölle.

Sinulla on alaan sopiva koulutus, työkokemusta alalta sekä laite- ja prosessitekniikan tuntemusta. Voit myös olla vastavalmistunut sähköasentaja. Tehtävässä edellytetään valmiutta varallaoloon.

Eduksesi katsotaan kokemus ja näyttö lämpölaitoksien sekä kaukolämpöverkkojen käytöstä ja kunnossapidosta sekä sähkö- ja automaatio-osaaminen.

Olet asiakaslähtöinen sekä organisointi- ja paineensietokykyinen. Sinulla on oppimishaluinen asenne ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa lämpölaitoksien käyttöpäällikkö Ville Schroderus, puh. 040 567 3009, arkipäivinä klo 10-12.

Täytä hakemus 4.8.2019 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.