(Removed from publishing)

SÄHKÖASENTAJA, Vimpeli
Manpower Finland

Original publication date 18.10.2019
Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta

SÄHKÖASENTAJAA

Tulet tekemään monipuolisia sähköasennuksia - ja urakointeja pääsääntöisesti Järviseudun alueella. Työkohteet ovat vaihtelevia niin teollisuudessa kuin yksityisellä puolella.
Sinulla on sähköalan peruskoulutus sekä voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. Aikaisempi kokemus alan työtehtävistä luetaan eduksesi, mutta aito kiinnostus alaa kohtaan on myös erityisen tärkeää. Osaat lukea sähköpiirustuksia ja työskennellä itsenäisesti. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja vuorovaikutustaitojen tärkeyden.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen ManpowerGroup Oy:n kautta Voima-Asennus Oy:llä Vimpelissä. Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7.30 -16.00. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on myös tehtävässä mahdollisuus kilpailukykyiseen palkkaan!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikaisesti, mutta viimeistään 3.11.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa vkolla 43 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai