(Removed from publishing)

Sähköasentaja Tampereen alueelle huoltotöihin
Värväämö

Original publication date 28.11.2018

Asiakasyritys hakee mukavaa, nuorekasta sähköasentajaa joukkoonsa tekemään enimmäkseen huoltoasennuksia ja kunnossapitoa. Työnkuva on vaihtelevaa ja voi sisältää myös esim. ilmanvaihtokoneiden, kylmälaitteiden sekä lämmityslaitteiden korjauksiin liittyviä sähkötöitä asiakasyrityksen huoltamissa kiinteistöissä. Samoin voi tulla kiinteistöjen valaisimien vaihtoja ja pieniä sähkötöitä esim. vahinkosaneerauskohteissa. Työhön etsitään sosiaalista ja reipasta henkilöä, joka pärjää sekä asiakkaiden että asukkaiden kanssa tarvittaessa.

Työssä pärjää varmasti jo parin vuoden sähköasentajan kokemuksella. Työmaat ovat vaihtelevia, ja odotamme että asennuksista selviät jo itsenäisesti. Aluksi tässä hommaa riittää muutamiksi kuukausiksi, sen jälkeen tilannetta katsotaan uusiksi ja parhaassa tapauksessa voit napata tästä itsellesi vakituisen työpaikan. Tälle asiakkaalle on tänä vuonna vakinaistunut jo kaksi työntekijäämme.

Pari pikku juttua mitä vaaditaan:

  • työturvakortti
  • sähkötyöturvakortti
  • pilke silmäkulmassa
  • ajokortti

Palkkaus sovitaan pohjautuen sinun kokemukseen ja palkkatoiveeseen. Aina kuitenkin vähintään tes. Työssä on mahdollista saada asiakkaalta työauto käyttöön työkaluineen.

Työ voi alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet että tässä on etsimäsi paikka ja tykkäät tulla tekemään hommia Värväämön riveihin, laita hakemusta linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse saara.antila@varvaamo.fi tai soita 0400 321 504.