(Removed from publishing)

Sähköasentaja / automaatioasentaja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 4.12.2018

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointi - tulet siis työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin, 37,5 h / viikko.

Edellytämme sinulta:
- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa työmotivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
- Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
- Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
- Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta tai lähteä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi