(Removed from publishing)

Sähköasentaja asemamestariksi Joensuuhun
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 28.5.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme tekemään tärkeää työtä? Haemme nyt Joensuuhun

 

SÄHKÖASENTAJAA ASEMAMESTARIN PESTIIN

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä nimetyssä asiakkuudessa. Suoritat asiakkaan kohteissa ennakkohuoltotyöt, havainnoit aktiivisesti ja hoidat tarvittavat lisätyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Työssä on mahdollista päästä myös päivystämään, ja päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun aikana.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy alan koulutus ja riittävä kokemus sähkötöiden itsenäiseen suorittamiseen, sekä voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskortti (SFS 6002). Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli asemamestarin pesti herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.6. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevien tekijöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Ville Matilainen, 050 475 2178, ville.matilainen@lassila-tikanoja.fi. 

 

PS. Kiinnostuitko tehtävästä, mutta työpaikan vaihtaminen näin kesälomien kynnyksellä mietityttää? Ole rohkeasti meihin päin yhteydessä, niin katsotaan minkälainen järjestely olisi sovittavissa lomien osalta!