(Removed from publishing)

Sähkö- ja automaatioasentaja
Meyer Turku Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖ-/ AUTOMAATIOASENTAJAA KUNNOSSAPITOON


Tehtäviisi kuuluu

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluu telakan tuotantokoneiden – ja siltanostureiden ennakkohuolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työt ovat monipuolisia ja laaja-alaisia teollisuuden sähkökunnossapitotöitä. Töitä tehdään pareittain tai pienissä ryhmissä tilanteen mukaan.


Toivomme hakijalta

Sinulla on sähköalan peruskoulutus, esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto. Olet tehnyt vastaavia töitä jo jonkin aikaa, mutta sinulla riittää motivaatiota ja halua kehittyä alalla eteenpäin. Eduksi on kokemus nimenomaan teollisuuden kunnossapitotöistä.

Teemme töitä kahdessa vuorossa, joten olethan valmis vuorotyöhön sekä varallaoloon.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Teemu Palonen
Työnjohtaja
+358 50 328 6638 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin 12–14)