(Removed from publishing)

Sähkö- ja automaatioasentaja Korkeakosken sahalle
Caverion Suomi Oy

Original publication date 14.1.2019

Haemme sähkö- ja automaatioasentaja asiakaskohteeseemme UPM Timber, Korkeakosken sahalle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta sekä koneautomaatioon liittyvistä muutostöistä. Sinulla on valmius kolmivuoro- ja viikonlopputyöhön.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Sopiva ammatillinen koulutus (esim. sähköasentaja)
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
  • Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttöä 

Eduksi katsomme kokemuksen metsäteollisuuden kunnossapidosta, automaatiojärjestelmistä, taajuusmuuttajista, teollisuuden anturoinneista, ohjelmoitavista logiikoista sekä robotiikasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason IT-taidot. Englannin kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jussi-Pekka Oittinen, p. 050 465 0096 tai Toni Välilä, p. 050 325 3760. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 31.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.