(Removed from publishing)

Sähkö-/Automaatiosuunnittelija, Imatra
A & D Automation Oy

Original publication date 2.1.2019

Sovellussuunnittelu tiimimme Imatralla etsii vahvistusta osaavista teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelun ammattilaisista.

Jos olet taustaltasi sähkö- tai automaatioinsinööri ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta automaatioratkaisuiden suunnitteluun sekä suunnittelujärjestelmiin, tule teollisuusautomaation ammattilaisten joukkoomme.

Meillä pääset haastaviin tehtäviin uusimman tekniikan parissa, alueen johtavien teollisuusyritysten projekteissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Kaupan päälle saat mutkattoman työilmapiirin ja kollegat. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa alueelta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä, osoitteessa http://www.comatec.fi/avoimet-tyopaikat/. Lisätietoja paikasta saa Tero Kososelta, tero.kosonen@adautomation.fi, puhelin 050-443 2676.

Älä suotta jahkaile, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

A & D Automation on teollisuuden prosessi- ja koneautomaation ratkaisutoimittaja. Yritys kuuluu Comatec Groupiin, joka on suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluita tarjoava ja yli 500 ammattilaista työllistävä insinööritoimisto.