(Removed from publishing)

Sähkö-/ automaatioasentaja
WorkPower Oy

Original publication date 4.2.2019

Etsimme Akaan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa sähkö- / automaatioasentajaa.

Tehtävään haettavan henkilön työtehtäviin tulee kuulumaan pääasiassa teollisuuden sähköistys- ja automaatiotöitä. Päivittäisestä työstä yli puolet on automaatiota, mutta työ sisältää myös jonkin verran muita asennustehtäviä. Tehtävään valittavan henkilön kiinnostuksen mukaan työnkuvaan tulee mahdollisesti jatkossa sisältymään työmatkoja huolto- ja asennuskeikoille.

Edellytämme hakijalta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Toivomme, että olet reilu ja rehti tekijä, jolta onnistuu työskentely niin työryhmän jäsenenä kuin myös itsenäisesti. Koska kyseessä on vakinaistettava työnkuva, etsimme tekijää joka olisi valmis sitoutumaan asiakasyritykseemme pitkäksi aikaa.

Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa, tarkempi palkka määräytyy tehtävään valittavan henkilön aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Kyseessä on päivätyö. Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen työntekijä rekrytoituu asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi- maaliskuun aikana sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta, tai välitä meille CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121

HR-konsultti Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405