(Removed from publishing)

S-Päällikkövalmennettavia Etelä-Karjalan Osuuskaupalle
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Original publication date 29.7.2019

S-Päällikkö on enemmän kuin esimies! Hän on vastuunkantaja, joka haluaa johtaa ihmisiä ja nauttii asiakaspalvelusta ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa. Hän on kehittäjä ja uudistaja, jolle tavoitteet on tehty saavutettaviksi ja haasteet voitettaviksi. S-päällikkö haluaa tehdä tulosta – yhdessä tiiminsä kanssa.

Haemme haasteita pelkäämättömiä ja rohkeita tulevaisuuden esimiehiä, S-Päälliköitä, Eekoolle. Monipuolinen valmennus valmistaa S-Päällikön tulevaisuuden koitoksiin vastuullisissa esimiestehtävissä. Valmennusohjelman tavoitteena on antaa laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet tuloksellisessa esimiestyössä toimimiseen käytännön työkierron kautta. Valmennuskokonaisuus kehittää osallistujan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitoja sekä kykyä analysoida omaa toimintaa ja toimintaympäristöään. Tavoitteena on, että valmennettava kehittää paitsi itseään, myös työryhmää ja vastuualuettaan.

Eekoossa valmennuspaikkoja on yhteensä kolme, kaksi marketkaupassa ja yksi matkailu- ja ravitsemuskaupassa.

Kenelle?
Valmennukseen voivat hakea ammattikorkeakoulu- tai muun ammatillisen tutkinnon suorittaneet tai pian valmistuvat. Haemme uusia ja innokkaita kykyjä, joilla on kasvupotentiaalia ja halu esimiestehtäviin. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen, kokoaikainen työsopimus, ja koulutusajalta maksetaan palkkaa. Edellytämme valmennusohjelmaan hakeutuvilta valmiutta liikkua Eekoon eri toimipisteissä.

Arvostamme työkokemusta palvelualoilta, rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta sekä halua kehittyä tulevaisuuden tähdeksi.

Tarjoamme kattavan valmennusohjelman, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä Eekoon ja S-ryhmän ylivoimaiset henkilöstöedut.

Milloin?
Valmennus alkaa marraskuussa 2019 ja päättyy maaliskuussa 2021.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta.
Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälä-toiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

Lisätietoja marketkaupan tehtävistä antaa marketkaupan johtaja Olli Kurppa (olli.kurppa@sok.fi) ja matkailu- ja ravitsemiskaupan tehtävistä matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Aleksi Vuorinne (aleksi.vuorinne@sok.fi). Valmennusohjelmaan liittyen lisätietoja antaa henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä (paivi.jakala@sok.fi)

Hae valmennukseen viimeistään 25.8.2019.