(Removed from publishing)

Ryhmäpäällikkö
Pirkanmaan Osuuskauppa

Original publication date 5.11.2019

Haemme Pirkanmaan Osuuskauppaan uuteen tehtävään

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan heti valmiin ruoan ja ruokatorien kehittämisestä ruokakaupoissamme

Aiomme mehevöittää asiakkaidemme tulevaisuuden ruokapolkua, ja luomme nyt uutta tiimiä kehittämään ruokakauppojemme heti valmista ruokaa ja ruokatoreja. Ryhmäpäällikkönä johdat tätä tulevaa tiimiä sellaisella intohimolla, että päihitämme kilpailijamme nyt ja tulevaisuudessa sekä näytämme suuntaa koko Suomen tasolla.

Tavoitteenamme on nostaa heti valmiin ruoan tarjonta uusiin sfääreihin ja helpottaa siten asiakkaidemme päivän ruokapolkua. Tavoitteenamme on nostaa myös ruokatoriemme ruoan valikoima, laatu, värikkyys ja maku ylivertaiselle tasolle. Luot ja kehität yhdessä tiimisi kanssa uutta ruokatarjoomaa innovatiivisesti asiakkaiden hyväksi, ja sinulle on itsestään selvää, että ruokatuotteemme elävät vuodenajoissa ja tulevaisuuden trendejä luoden.

Sinulla on vahvat kokemukset ja näkemykset ruoan volyymibusineksestä (ruokateollisuus, catering, co-branding), ja olet näyttänyt kykysi tuloksentekijänä. Olet kaukana perässähiihtäjästä. Passion, courage ja customer experience ovat sinulle kaiken toiminnan kehittämisen lähtökohta. Tulet onnistumaan työssäsi vain, jos olet huippu ihmisten johtamisessa, osallistamisessa ja sinulla on takataskussasi rautaiset johtamisen systeemit. Työssäsi huomioit aina pienet, tärkeät toimipaikkatason nyanssit, ”retail is detail”, sekä osuuskaupan mahdollisuudet ”ruokatehtaaseen” ja isoihin volyymeihin.

Mission impossible? Ei uudelle ryhmäpäälliköllemme, sillä tarjoamme sinulle huikean tuen ja resurssit tavoitteiden saavuttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki, p. 010 767 0081 varmimmin 6.11. klo 9-10.30  ja 11.11. klo 14-15 sekä rekrytointiprosessissa avustava seniorikonsultti Tapio Tervomaa, p. 0400 709 532 varmimmin pe 8.11. ja ma 11.11. klo 8-10.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.11. mennessä oheisen linkin kautta https://aresnets.arespartners.fi/jobs/768548-ryhmapaallikko-pirkanmaan-osuuskauppa

S-kanava: https://www.s-kanava.fi/web/pirkanmaa/etusivu

Facebook: pirkanmaanosuuskauppa

Instagram: @pirkanmaanosuuskauppa

Twitter: @OmassaKaupassa