(Removed from publishing)

Ryhmämatkatuottaja sekä matkamyyjä
Travel Specialist Group

Original publication date 13.11.2017

Toimintamme laajentuessa haemme vahvistusta ryhmäosastolle sekä myyntitiimiin.

Ryhmämatkatuottaja – Haemme joukkoomme ryhmämyynnin ammattilaista. Olet etsimämme henkilö, mikäli matkailu on sinulle intohimo ja nautit laadukkaiden, opastettujen ryhmämatkojen rakentamisesta. Sinulla on usean vuoden rautainen kokemus ryhmämatkojen tuotannosta; varaat sujuvasti lennot, hotellit, risteilyt ja maapalvelut. Olet haka kirjoittamaan matkakuvauksia, myyntitekstejä ja toimintaohjeita. Pidät huolta deadlineista, et pelkää intensiivistä työtahtia saati mahdollisia viime hetken muutoksia. Olet käyttänyt Amadeus-varausjärjestelmää monipuolisesti niin ryhmä- kuin yksittäisvarauksissakin. Sinulla on kokemusta matkojen syöttämisestä nettisivuille ja ryhmämatkojen hinnoittelusta. Kokemus kansainvälisistä risteilyistä sekä ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Matkamyyjä – Haemme lisäksi iloiseen joukkoomme oma-aloitteista, positiivista ja myyntihenkistä matkamyyjää. Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta kaukomatkamyynnistä ja alan koulutus. Edellytämme myös Amadeus-varausjärjestelmän hallintaa. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta. Kokemus kansainvälisistä risteilyistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, koska koulutamme sisäisesti tuotteisiimme.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn erinomaisten tuotteiden parissa Helsingin keskustassa, ammattitaitoasi vastaavan palkan sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi. Henkilökuntamme osallistuu säännöllisesti erilaisille opintomatkoille (erityisesti kansainvälisille risteilyille) ylläpitääkseen tuoteasiantuntemusta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 11.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: petri.siren@tsg.fi

Lisätietoa tarjonnastamme: www.tsg.fi, www.sagamatkat.fi, www.risteilykeskus.fi