(Removed from publishing)

Ruokapalveluvastaava Espooseen
Palmia

Original publication date 16.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme vakituista, kokoaikaista RUOKAPALVELUVASTAAVAA Espooseen Mankkaanpuron ala-asteelle, iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme, jossa tuotamme yhdessä ruokapalveluitamme esikoululaisille ja ala-asteikäisille lapsille, unohtamatta koulun aikuisia.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä. lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Etsimämme henkilö on vahva organisoija, joka on kykenevä työskentelemään niin tiimissä kuin yksinkin. Myös hymyily on meillä sallittua!

Ruokapalveluvastaavana kehität toimintaa jatkuvasti ja olet vahvasti mukana päivittäisessä työssä pisteesi eri osa-alueilla. Lisäksi motivoit kahden hengen tiimiäsi positiivisella otteella ja olet kasvomme asiakkaalle. Tukenasi toimii kohdepäällikkö.

Edellytämme sinulta työkokemusta ja alan koulutusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia tuotannonohjausohjelmia (mm. Aromi). Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, joka tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoitusta (Laki lasten kanssa työskentelemisestä). Lisäksi työpaikkamme on savuton.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa ma-to kello 15-15.30 kohdepäällikkö Katri Mononen, p. 040 186 1706 tai katri.mononen@palmia.fi