(Removed from publishing)

Ruokapalvelutyöntekijjä
Kangasalan seurakunta

Original publication date 29.11.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävät sisältävät töitä hyvin laaja-alaisesti seurakuntamme keittiötoimen sisällä. Työ painottuu sesongin mukaan. Kesäaikana työssä näkyy erityisesti leiritoiminta ja toimipisteenä on tällöin leirikeskuksemme. Läpi vuoden työ sisältää viikonloppuvuoroja. Työssäsi oma auto on välttämätön. Työskentelet ruokapalveluesimiehen suorana alaisena ja työparinasi toimii ruokapalvelukokki.

Tehtävän vaatimuksena on ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava sekä hygieniapassi. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään vuoden työkokemusta ruuanvalmistuksesta, lisäksi pitää olla hyvä erikoisruokavalioiden tuntemus. Tarvitset työssäsi myös jonkin verran tietokonetta, joten edellytämme sinun hallitsevan tavallisimpien ohjelmien peruskäytön (sähköposti, kalenteri, word, excel).

Haemme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Jos työotteesi on kehittävä ja seuraat erityisesti keittiöalan uusia virtauksia, sinulla hyvät mahdollisuudet menestyä tässä tehtävässä. Itsestään selvänä pidämme, että sinulla on erittäin hyvät ihmissuhdetaidot ja pidät työskentelystä niin nuorten, vanhusten kuin toiminnassamme mukana olevien erityisryhmien kanssa. Tällainen asiakaskirjo tarkoittaa siis sitä, että yllättävimmätkään työtilanteet eivät sinua hätkäytä.

Toivomme, että pääset aloittamaan työskentelyn helmikuun alusta lukien.

Tehtävä on kokoaikainen (38,45 vko).

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus Kirvestes:n vaativuusryhmän 401 mukainen. Peruspalkka 1911,09€ sekä mahdolliset kokemuslisät. Seurakunnassamme on käytössä myös suoritukseen perustuva palkanlisä.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella. Haastattelut pidetään 7.1.2020. Haastateltavat kutsutaan erikseen.

Hakuaika 29.11. - 13.12.2019 klo 14.00

Tehtävää koskevat tiedustelut: ke 4.12. klo 8-12 ja to 5.12. klo 11 - 16 Mervi Nevala puh. 040 309 8028