(Removed from publishing)

Ruokapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Original publication date 3.12.2018
Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi.


Etsimme nyt kahta asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Kiiminkiin. 

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme monipuolisista keittiön tehtävistä, kuten aamiaisen, lounaan ja välipalan esille laitosta, astiahuollosta sekä muista avustavista työtehtävistä. Työaika on arkisin kello 7-15 ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.

Työtehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta sekä ruokapalvelutyöntekijän tai kokin koulutusta. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä oikeaa asiakaspalveluasennetta maustettuna oikealla asenteella työn tekoon. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.12.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -