(Removed from publishing)

Röntgenhoitaja
Pohjola Sairaala

Original publication date 12.6.2019

Etsimme Helsinkiin opintovapaasijaisuuteen 30.5.2020 asti

röntgenhoitajaa

Tulet työskentelemään kuvantamisen osastollamme radiologisten tutkimusten parissa. Tehtävän pääasialliset työt ovat tutkimusten toteuttaminen käyttäen apuna magneetti-, röntgen-, ja KKTT laitteita. Käytössämme on moderni 3T MRI laite sekä suoradigitaalinen röntgenkuvauslaitteisto ja kartiokeilatietokonetomografialaite ortopedisiin kuvauksiin. Työhön kuuluu ennen kaikkea asiakaspalvelu, ja halu täyttää asiakkaan odotukset loistavan asiakaskokemuksen tuottamiseksi.

Odotamme 

Sinulla tulee olla röntgenhoitajan tutkinto (AMK) ja kokemusta magneettitutkimuksista. Haluat myös omalta osaltasi tuottaa asiakkaalle ammattitaitoisen, lämpimän sekä myönteisen asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa. Toivomme sinulta myös hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, sekä hyvää tilannetaju jatkuvasti vaihtuvien työtilanteiden vuoksi.

Toivomme, että olet innokas kehittämään omaa osaamistasi ja sinulta löytyisi myös vastuunotto- sekä hyvää paineensietokykyä. Sinulla on monipuolinen järjestelmäosaaminen, olet aloitteellinen ja huomioit asiakkaan joka tilanteessa.

Tarjoamme 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

Tästä eteenpäin  

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä tiimiesimies Miika Paukkuseen 24.-26.6. klo 8-16 puh. 040 5362 979 tai miika.paukkunen@pohjolasairaala.fi

Voit hakea tehtävään 30.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa sekä lääkärikeskusta Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Pohjola Sairaalassa työskentelee yli 500 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. www.pohjolasairaala.fi