(Removed from publishing)

Robottiohjelmoija MTC Flextekille
Adecco

Original publication date 14.1.2019Työn kuvaus:
 

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. MTC Flextek palvelee konepajoja lähes 80 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Tytäryhtiömme sijaitsee Baltiassa. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön.

 

Haluatko työskennellä oman alansa eturivin yrityksessä osaavien kollegoiden keskellä ja kehittää jatkuvasti osaamistasi robotiikan saralla?

 

Etsimme nyt ROBOTTIOHJELMOIJAA edellisen, pitkäaikaisen työntekijämme eläköityessä.

 

Robottiohjelmoijana työskentelet vaihtelevissa ja itsenäisissä asennus- ja testaustehtävissä asiakkaidemme luona sekä toimipisteessämme Nurmijärvellä. Asennusprojektit vaihtelevat muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen ja sijaitsevat asiakkaiden luona koko Suomen alueella, joten työ vaatii matkustusvalmiutta.

 

Ammatti- tai ammattikorkeakoulutasoinen koulutuksesi on automaatiopuolelta. Sinulla on aiempaa kokemusta logiikoista ja ohjelmoinnista (mielellään Fanuc). Kokemus robotiikasta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Tulet toimeen kirjallisesti ja suullisesti myös englannin kielellä. Persoonaltasi olet pitkäjänteinen asioiden loppuunsaattaja. Kykenet käsittelemään projekteissa tapahtuvia muutoksia ja osaat työskennellä itseohjautuvasti myös paineen alla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja jaat tietoa ja kommunikoit avoimesti. Menet rohkeasti ja päämäärätietoisella otteella uusiin tilanteisiin ja kykenet pitämään itsenäisesti langat käsissäsi haastavissakin tilanteissa. Tuemme sinua ja teemme parhaamme, jotta menestyt omissa tehtävissäsi. Vastavuoroisesti odotamme sinulta vastuullista työotetta ja halua sitoutua yhteisten tavoitteiden eteen.

 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn innostavien projektien parissa. Pääset osaksi oman alansa huippuosaajien tiimiä ja saat mahdollisuuden kehittää myös omaa ammattiosaamistasi jatkuvasti eteenpäin. Taustallasi on laaja teknisen osaamisen verkosto, joten saat omalle työllesi parhaan mahdollisen tuen ja vahvan selkänojan.  Meillä on perinteisesti viihdytty pitkään, joten porukkaamme päästyäsi saattaa täällä vierähtää vuosi jos toinenkin. Rennon työkulttuurimme ja tiiviin tiimimme lisäksi taustalla vaikuttanevat hyvät kehittymismahdollisuudet, joita yrityksemme tarjoaa.

 

Mikäli tämä paikka kuulostaa sinun seuraavalta haasteeltasi, laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 / tiinaleena.anttila@adecco.fiAsiakkaan tehtävänimike:  Robottiohjelmoija


Sijainti:  NURMIJÄRVI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, +358503869841


Toimipaikka:  Tampere