(Removed from publishing)

Resurssisuunnittelija
VR Group

Original publication date 15.2.2019

Etsimme veturinkuljettajien työvuoroluetteloiden suunnitteluun erikoistunutta resurssisuunnittelijaa. Tehtävä on määräaikainen perhevapaasijaisuus ja kestää arviolta tammikuun 2020 loppuun saakka.

Junaliikennöinnin suunnitteluyksikkö vastaa veturinkuljettajien- ja veturiresurssien suunnittelusta aina pitkän tähtäimen resurssisuunnitelmista päivittäiseen suunnitteluun saakka. Osana suunnitteluyksikköä, Resurssisuunnittelutiimi vastaa veturinkuljettajien työn, lomien ja koulutusten suunnittelusta kolmen viikon välein julkaistavien työvuoroluetteloiden julkaisuun asti.

Resurssisuunnittelijana osallistut noin 1000 veturinkuljettajan työvuorojen suunnitteluun ja vastaat osaltasi työvuoroluetteloiden, lomien ja koulutusten suunnittelusta. Osallistut suunnittelussa hyödynnettävien menetelmien, mallien, algoritmien ja tietoteknisten ratkaisujen kehitykseen sekä erilaisten analyysien tuottamiseen.

Odotamme, että sinulla on tehtävää tukevaa työkokemusta, sekä soveltuva koulutustausta (esim. operaatiotutkimus, teollisuustalous, logistiikka, rautatielogistiikka). Sinulla on opiskelun ja/tai työn kautta valmiudet kompleksisten optimointi- tai suunnitteluongelmien ratkaisuun.

Sinulla on kyky hallita monimutkaisia kokonaisuuksia ja omaat analyyttisen ajattelutavan, olet nopea oppimaan uutta ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös paineen alaisena. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että omaat vahvat viestintätaidot, että pyrit aktiivisesti kehittämään tehtäviisi liittyviä toimintatapoja sekä olet oma-aloitteinen.

Työssä käytetään useita suunnittelutyöhön räätälöityjä tietojärjestelmiä, joten hyvät tietotekniset taidot ovat välttämättömät. Matemaattinen osaaminen ja ohjelmointitaidot ovat hyödyksi.

Vahvan kehittämisotteen lisäksi siedät myös suunnittelutyön rutiineja ja olet huolellinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta teet mielelläsi myös tiimityötä. Sinulla on positiivinen ja tunnollinen suhtautuminen työhösi, pystyt sietämään painetta ja omaat kunnianhimoa löytää paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle vaikuttamaan Suomen suurimman matkustaja- ja tavaraliikenteen toimijan tuotannonohjausprosessiin sekä näkemään monimutkaisen prosessin käytännössä kehitysmyönteisessä junaliikennöinnin suunnitteluyksikössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssisuunnittelun päällikkö Pauli Silvonen puh. 040 8622 538 tai sähköpostitse pauli.silvonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.