(Removed from publishing)

Rengasasentajia Kokkolan Euromasterille kevään sesonkiin
Uniflex

Original publication date 8.3.2019

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka palvelee asiakkaitaan paikallisesti ja aina henkilökohtaiset rengastarpeet huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, rengasalan erinomaista asiantuntemusta, asiakkaillemme omistautumista sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia. Palveluihimme kuuluvat mm. neuvonta, kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähellä.

Etsimme asiakkaallemme Kokkolaan kevään rengassesonkiin reippaita ja toimeen tarttuvia

RENGASASENTAJIA

Työskentelemään osana toimipisteen tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa. Renkaanvaihdon lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle tehtävään tiiviin ja kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä. Työtä on tarjolla sesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, arviolta 4-6 viikkoa päivävuorossa kello 8-17 välillä. Palkkaus teknologiateollisuus työehtosopimuksen mukaisesti.

Eduksi katsomme ajoneuvopuolen koulutuksen tai autoalan harrastuksen. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan ja sinulla pysyy työkalut käsissä. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota, jota kautta palvelet asiakkaita kiireisessä työympäristössä hymyssä suin. Työssäsi edustat työyhteisöäsi ja koko Euromasteria. Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia, jotka pystyvät tekemään fyysisesti raskasta työtä. B-ajokortti on välttämätön. Työtehtävässä tulee osata kommunikoida sujuvalla suomenkielellä.

Rekisteröidy hakijaksi pian!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.3.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200, Maria Nylund 044 272 6531 (ma, ke ja to) tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.