(Removed from publishing)

Rengasasentaja, StaffPoint Oy, Espoo
StaffPoint

Original publication date 4.3.2019
Olisiko nastaa vaihtaa renkaita? Siis nastarenkaita? Ihan oikeasti, löytyykö sinulta ammattimainen ote renkaiden vaihtotyöhön? Etsimme sinua,

RENGASASENTAJA

kokopäiväiseen työhön rengasalan asiakasyritykseemme. Työ pitää sisällään renkaan asennus- ja/tai varastotyötä, pyörien pesua koneella, asiakaspalvelua sekä siisteyden ja järjestyksen ylläpitämistä.

Aikaisemmasta kokemuksesta on apua, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä opetamme kuhunkin tehtävään paikanpäällä. Tärkeintä on, että kykenet fyysisesti rasittavaan työhön ja pystyt pitämään hymyn korvilla asiakaspalvelussa pitkänkin päivän jälkeen! Oletko etsimämme henkilö? Pistä hakemus tulemaan heti.

Työsuhde on sesonkiluontoinen noin kuukauden ajaksi. Työaika vaihtelee ma-pe klo 7:00-21:00 välillä, työpäivien pituus voi kuitenkin vaihdella - kiireisemmän rengassesongin aikana sinua tarvitaan kokopäiväisesti ja työvuoroja saattaa olla myös lauantaisin. Noudatamme autorengasalan työehtosopimusta ja palkkauksessa otetaan huomioon alan aikaisempi kokemus.


Edellytämme sinulta

Positiivisuutta ja reipasta asiakaspalveluasennetta
Fyysistä kestävyyttä ja varmuutta renkaiden käsittelyyn
Oma-aloitteisuutta ja aitoa halua auttaa asiakasta


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Tilaisuuden työllistyä sesonkiluontoisesti
Mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostavissa tehtävissä


Kiinnostuitko?

Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä! Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi