(Removed from publishing)

Rekrytointikonsultti, StaffPoint Oy, Turku
StaffPoint

Original publication date 14.6.2019
Tule meille kollegaksi! Rekrytointikonsultin tavoitteena on löytää asiakkaillemme oikeat osaajat oikeita rekrytointitoimenpiteitä ja -kanavia hyödyntäen sekä luoda osaajille ura- ja kehityspolkuja.

StaffPoint Oy:n Toimisto-toimiala hakee rekrytointikonsulttia omaan organisaatioomme. Kyseessä on kokopäiväinen vuoden kestävä äitiysloman sijaisuus. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin (liukuma) ja työpaikka sijaitsee Turun toimistollamme osoitteessa Satamakatu 22. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä heti sopivan henkilön löydyttyä

Työtehtäviin kuuluu mm.

Rekrytoinnista vastaaminen asiakkaan antaman toimeksiannon mukaan ja rekrytointiprosessin läpivienti kokonaisuudessaan sis. mm. hakemusten käsittely ja haastattelut, hakijoiden houkuttelu ja etsiminen eri kanavista, rekrytointimarkkinointi ja sidosryhmien tehokas hyödyntäminen, henkilöarvioinnit (Cut-e), asiakkaan tukeminen valinnassa sekä uramahdollisuuksien tarjoaminen.

Vastaat työssäsi rekrytointipäätöksistä ja rekrytoinnin laadusta sekä proaktiivisesti vapaiden hyvien hakijoiden tunnistamisesta, lisämyynnistä sekä ura- ja kehitysmahdollisuuksista. Teet tiivistä yhteistyötä mm. Researcherin ja myynti- ja asiakkuuspäälliköiden kanssa.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. korkeakoulututkinto).
MS-Office-ohjelmien hyvää osaamista ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.
Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Vuorovaikutustilanteissa olet vakuuttava, innostunut, rohkea ja ennen kaikkea oma itsesi.
Suomen ja englannin kielen erinomaista hallintaa. Englannin kielitaitosi tulee olla erittäin sujuvaa myös ammatillisella tasolla, sillä tarvitset sitä lähes päivittäin työssäsi sekä kansainvälisten asiakkaidemme että kandidaattiemme kanssa.


Tarjoamme sinulle

Työpaikan StaffPoint-konsernissa, alan johtavassa ja kehittyvässä yrityksessä.
Mukavan ja kannustavan tiimin ympärillesi sekä tukiorganisaation työtehtäviesi menestyksekkääseen hoitamiseen.
ME-jouston, joka mahdollistaa esim. viikon etätyön Espanjan Fuengirolan toimistollamme tai Lapissa kaamoksen aikaan.
Sportti&Kulttuuripassi
Etätyömahdollisuuden kerran viikossa


Arvostamme

Kokemusta ns. white collar-rekrytoinneista.
Cut-e-lisenssiä ja käyttökokemusta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader (lähiesimies) Annika Kuivalainen sähköpostitse annika.kuivalainen@staffpoint.fi tai puhelimitse (020 7206 339): ke 19.6 klo 10-11 ja ke 26.6 klo 15-16.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Team Leader, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi