(Removed from publishing)

Rekrytointikonsultti, StaffPoint Oy, Helsinki
StaffPoint

Original publication date 6.12.2019
Haluatko olla mukana mahdollistamassa ja rakentamassa ihmisten urapolkuja? ​Tunnetko Pääkaupunkiseudun ravintola-alan markkinat? Oletko loistava verkostoituja? Oletko kehittänyt uusia toimintatapoja palvellen asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla? Oletko positiivisen asenteen omaava tähtipelaaja, joka ei hätkähdä kiirettä? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt oma-aloitteista ja innovatiivista rekrytointikonsulttia HoReCa toimialalle. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 30.09.2021 saakka.

Rekrytointikonsulttina tunnistat työntekijöiden vahvuudet ja kehitysmahdollisuudet hyödyntäen omaa asiantuntijuuttasi. Autat työnhakijoita yhdistämään omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan heille sopivaan työtehtävään. Työssäsi annamme sinulle paljon vastuuta ja mielenkiintoisia työtehtäviä tunnettujen ravintolamaailman brändien kanssa. Tarvitset esimerkillisiä yhteistyötaitoja toimiessasi tiiviissä yhteistyössä laajan asiakaskentän kanssa. Tunnistat osaamisen ja työnhakijassa olevan potentiaalin ja tartut mahdollisuuksiin. Olet rakentava tiimityöskentelijä, toimit tehokkaasti muiden kanssa ja jaat tietoasi, sekä osaamistasi koko tiimiä tukien.

ME StaffPointilla tuemme ja toimimme vuokratyöntekijöiden mentoreina ja mahdollistamme sekä etsimme heille uusia kehitysmahdollisuuksia - urapolkuja.

Rekrytointikonsultin toimenkuva sisältää koko asiantuntevan rekrytointiprosessin:
- Kiinnostusta herättävien hakutekstien laatiminen
- Hakemusten käsittely
- Haastattelut (puhelin-, video- ja henkilökohtaiset haastattelut)
- Työntekijöiden esiperehdytys
- Työsopimusten laatiminen

Työssäsi tulet kehittymään rekrytoinnin ja HR-ammattilaisen roolissa kasvavalla henkilöstöpalvelualalla.


Edellytämme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai restonomi)
- Kokemusta rekrytoinnista
- Ravintola-alan tuntemista
- MS-Office-ohjelmien hallintaa ja HR- järjestelmien nopeaa omaksumista
- Suomen ja Englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla vauhdikas ja iloinen työympäristö sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Meillä on mahdollisuus etätyöhön ja joustavat työajat. Jos tahdot lähteä keskellä työpäivää urheilemaan, voit hyödyntää käytössämme olevaa MEnoks- joustoa. Kaamos- jouston puitteissa voit työskennellä viikon etätyössä myös Espanjan toimistostamme käsin. Monoks- jousto on hyödynnettävissä Lapin tunturimaisemissa. Käytössämme on e-passi tukemassa kulttuuri- ja urheiluharrastuksiasi. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Kerran vuodessa kokoamme kaikkien toimialojen työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.


Arvostamme

- Aiempaa kokemusta rekrytoinnista.
- Cut-e-lisenssiä ja käyttökokemusta.
- Kokemusta Recright-videotyökalun käytöstä.
- Kykyä luovaan, ratkaisukeskeiseen ajatteluun.


Kiinnostuitko?

Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä 29.12.2019 ja kutsumme hakemusten perusteella sopivimmat ehdokkaat ensimmäisellä kierroksella videohaastatteluun viikolla 1. Täytäthän hakemuksen ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Branch Manager Taija Vaarna

Ma 9.12 klo 16-17
Ma 16.12 klo 16-17

p. 0207206263
Lisätietoja

Taija Vaarna
Branch Manager, HoReCa
Staffpoint Oy II Ruoholahdenkatu 14 II 00180 HELSINKI
0207206263 II palvelukeskus 0207206300
taija.vaarna@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi