(Removed from publishing)

Rekrytointiasiantuntija
Helen Oy

Original publication date 5.12.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme!

REKRYTOINTIASIANTUNTIJA

Helen kasvaa ja uudistuu ja nyt vahvistamme myös rekrytointitiimiämme! Etsimme joukkoomme ja liiketoimintamme kumppaniksi vahvalla osaamisella varustettua rekrytointiasiantuntijaa.

Helenin sisällä on erinomaista osaamista, ja tehtävässäsi autat meitä sisäisen liikkuvuuden edistämisessä sekä tehtävien tuunaamisessa yhdessä esimiestemme kanssa. Olet mukana myös, kun täydennämme osaamistamme ulkoisilla rekrytoinneilla. Vastaat tehtävässäsi rekrytointiprosessiemme toteuttamisesta ja toimit esimiesten kumppanina ja valmentajana. Tehtävässäsi on myös vahva viestinnällinen painotus ja olet mukana kehittämässä työnantajamielikuvaamme yhä paremmaksi.

Sinulla on kokemusta joko sisäisenä rekrytoijana tai palveluntarjoajana toimisesta ja hallitset hyvin modernit rekrytointimenetelmät ja -kanavat. Sinulla on myös tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä liiketoiminta- ja asiakaslähtöinen ajattelutapa. Olet vuorovaikutuksen ja yhteistyön mestari sekä joustava ja tehokas toiminnassasi. Olet taitava niin kirjallisessa kuin suullisessa viestinnässä ja pystyt tarvittaessa työskentelemään myös englannin kielellä. Olet ratkaisukeskeinen ja laatuhakuinen, pystyt hahmottamaan oleelliset asiat nopeasti ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset aidosti rakentamaan ja tukemaan liiketoimintamme kasvua ja menestystä ja kehittymään energia-alan rekrytointien ammattilaiseksi. Tarjoamme tehtävääsi myös osaavan ja mukavan HR-yhteisömme tuen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Heli Piiroselta, p.040 3360 559 tai heli.piironen@helen.fi, parhaiten tavoitettavissa 13.12. klo 15-16 ja 19.12. klo 15-16.

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, koska työstämme hakemuksia läpi hakuajan, mutta viimeistään 31.12.2018. Liitäthän hakemukseesi myös video-cv:n.