(Removed from publishing)

React Trainee - missä olet?
Academic Work

Original publication date 12.11.2019
Parasta? Vapaus, ja siihen sisältyvä vastuu. Täällä uskaltaa aina kysyä, ja meidän tiimihenki on todella hyvä. Kaikki keskustelevat kaikkien kanssa ja viikkopalavereissa saa tietoa siitä, mihin suuntaan kehitetään firmaa - siitä tykkään.

Congrid Oy:llä Junior Developerina työskentelevän Wiljamin tiimiin haetaan nyt uusia kykyjä kasvamaan React Trainee-ohjelman pariin. Wiljam itse tähtää Full Stack Developeriksi ja kertoi meille, miten Academic Workin kautta löydetty positio on täyttänyt hänen toiveensa ja millaista työskentely Congridilla on.

Mikä voisi olla sinun urapolkusi?
KUVAUS
React Trainee-positiossa työskentelet osana ohjelmistokehitystiimiä. Osallistut Mentor-ohjelmaan, jonka parissa kasvatat osaamistasi ja seuraat edistymistäsi ja osaamistavoitteidesi saavuttamista oman mentorisi kanssa. Osallistut laaja-alaisiin projekteihin, joissa osaamisesi karttuu kohisten. Samalla kasvatat varmuutta ja valmiuksia toimia Junior Developerina Trainee-ohjelman jälkeen.

Organisaatio on täällä matala, ja kansainvälistymismahdollisuuksia löytyy. Helsingin ydinkeskusta on aika ihanteellinen työpaikka, kaikki on lähellä. Me tehdään paljon asioita yhdessä, eli porukkaan pääsee nopeasti mukaan.

Tarjoamme


* Kattavan Trainee-ohjelman, jossa kasvat Junior Developeriksi kokeneiden
ammattilaisten ympäröimänä
* Mahdollisuuden suorittaa opintoihin kuuluvan palkallisen harjoittelujakson Helsingin
ydinkeskustassa, ja työllistyä tämän jälkeen Congrid Oy:lle
* Erittäin mielenkiintoiset projektit ja laaja-alaisen käsityksen alan tulevaisuudesta
* Tilaisuuden verkostoitua kattavasti ja rakentaa omaa urapolkuasi Congrid Oy:llä

TYÖNKUVA
Perehdytys lähti todella hyvin liikkelle. Opin, miten Congridin tuotteet toimivat, mikä niiden tarkoitus on ja mitä nämä seikat merkitsevät omalle työskentelylleni.

Traineena tulet osallistumaan tiimin projekteihin, ja avustat kokeneempia ohjelmistokehittäjiä kiinnostuksen kohteidesi ja osaamisesi mukaisesti. Kokemuksesi ja taitojesi karttuessa saat enemmän vastuuta.


* Projektityöskentely
* Koodaaminen - varmuuden kasvattaminen Reactin parissa työskenneltäessä
Congridin olemassa olevien ja uusien tuotteiden kehityksessä
* Organisaatioon tutustuminen ja oman urapolun, vahvuuksien ja tavoitteiden
hahmottaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Meitä on kehitystiimissä seitsemän tällä hetkellä - vuorovaikutustaidot kehittyvät eri osaajien kanssa työskenneltäessä. On tärkeää, että on tehnyt ohjelmointiprojekteja jo aiemmin, koulussa tai vapaa-ajalla - Trainee-jaksosta saa irti paljon enemmän, kun ei tarvitse lähteä liikkeelle ihan nollasta, pääsee nopeammin suurten kokonaisuuksien kimppuun. Pelkkä koodin luominen on täysin eri asia kuin koodin luonti tuotantoa varten - sen olen täällä muun muassa oppinut.

Odotuksemme


* Alaan liittyvät opinnot, kosketuspintaa Reactin parissa työskentelyyn joko opintojen
tai harrastuneisuuden/työkokemuksen pohjalta
* Palava into kehittyä ohjelmistokehittäjänä ja halu kasvattaa osaamista nopeasti
kasvavassa yrityksessä
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito - työkielemme on pääsääntöisesti englanti
* Halu jäädä taloon Trainee-ohjelman päätyttyä


Congrid Oy:llä käytämme seuraavia teknologoita ja aikaisempi kokemus näistä katsotaan eduksi:

React (HTML, Javascript, CSS), Redux, Openlayers, node, npm, GIT.

Muuta tietoa


* Aloitus: 2020 tammikuu
* Kesto: Trainee-jakso 6 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Yhdessä tekeminen, kasvu, mahdollisuudet, kehitys ja uuden oppiminen. Tätä, ja paljon muuta on Congrid Oy.

Congridin perusti vuonna 2013 ryhmä työmaapäälliköitä, jotka olivat turhautuneet käyttämään kynää, paperia ja Excel-tiedostoja rakennustyömaiden laadun ja turvallisuuden hallintaan. Congridin pilvipohjainen ohjelmisto tarjoaa käyttäjille alustan laadun ja turvallisuuden hallintaan kaikissa rakennushankkeissa. Congrid pienentää laatukustannuksia, parantaa turvallisuutta ja maksimoi työmaan tuottavuuden. Asiakkaat ovat merkittäviä rakennuttajia, rakennusyrityksiä, urakoitsijoita ja niiden alihankkijoita Pohjoismaissa. www.congrid.fi