(Removed from publishing)

Ravintolavastaava - Siilinjärvi
Eilakaisla

Original publication date 4.1.2019
Reppumies on Siilinjärven keskustassa kaikkien palveluiden läheisyydessä sijaitseva viihtyisä ravintola, jonne voi tulla niin kahville, ruokailemaan kuin virkistävälle juomalle. Ravintolassa voi järjestää sekä pienet että suuret juhlatilaisuudet tarpeen mukaan. Myös kokoukset ja koulutukset onnistuvat ravintolan kabinetissa.

Etsimme asiakkaallemme Ravintola Reppumieheen Ravintolavastaavaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen Siilinjärvelle. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.
Onko sinulla "hommat hoidetaan" asenne selkärangassa asiakaspalveluhenkisyyden lisänä? Haluatko tehdä monipuolisia työtehtäviä? Onko ravintola sinulle tuttu työympäristö? Mikäli vastaat kyllä, saatat olla etsimämme henkilö ravintola Reppumieheen. 

Työtehtävän kuvaus

Esimiestehtävien lisäksi osallistut aktiivisesti suorittavaan työhön muun muassa myynnissä ja asiakaspalvelussa. Huolehdit vuoron toimivuudesta ja organisoit sekä suunnittelet ravintolan töitä ennakoivasti. Teet myös vuorolistoja ja tapahtumajärjestelyjä. Osallistut ruoka-annosten esille laittoon ja pidät omalta osaltasi yllä ravintolan siisteyttä. 

Odotamme sinulta

Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä alan ammattilainen, joka osaa ottaa kokonaisuuden haltuun ja toimii omalla erimerkillään tiimin tsemppaajana. Sinulla pysyvät langat käsissä myös kiireessä ja viihdyt asiakaspalvelussa. Luot olemuksellasi viihtyisää tunnelmaa ympärillesi. 
Odotamme sinulla olevan alan työkokemusta ja/tai koulutusta sekä hygienia- ja anniskelupassi suoritettuna. Sinulla myös vuorovastaavanpätevyys, etkä pelkää uusia haasteita. Sinulla on vahva halu kehittää itseäsi sekä ravintolan toimintaa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työllesi, mukavan ammattilaisten työtiimin ympärillesi sekä monipuolisen vaihtelevan työn mukavassa ravintolassa.
Täytäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / mikkeli@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi