(Removed from publishing)

Ravintolatyöntekijä, Kuopioon
Personalhuset

Original publication date 12.3.2019

Oletko iloinen asiakaspalvelija? Onko ruoanlaitto ja leipominen intohimosi? 

Haemme nyt asiakkaallemme monipuolista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Kuopioon!

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelu- ja elintarvikealalla ja heillä on nyt tarjolla monipuolinen ravintolatyöntekijän paikka Kuopiossa. Työhösi kuuluu keittiön askareet aina tiskauksesta ruoanlaittoon, leipomiseen ja asiakaspalveluun. Työaika on arkisin klo 6-15 välillä.

Toivomme sinulta kokemusta ravintola-alalta ja ennen kaikkea motivoitunutta ja ahkeraa työasennetta. Työhön tarvitaan iloista palveluhenkisyyttä ja hyvää paineensietokykyä, jotta hymy ei hyydy kiireessäkään.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jossa saat työskennellä laajasti eri ravintolan työtehtävissä.

Oletko sinä etsimämme mieletön moniosaaja? Jos kiinnostuit, laita nopeasti hakemuksesi tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuvaiheessa. Voit halutessasi liittää mukaan myös videomuotoisen hakemuksen!

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä:
sara.vepsalainen@personalhuset.fi / 04578817711

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Hyvää työtä.