(Removed from publishing)

Ravintolatyöntekijä, Coffee House Kauppakeskus Kaari
StaffPoint

Original publication date 15.3.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle ravintolatyöntekijää Coffee Houseen Kauppakeskus Kaareen Helsinkiin. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Onko asiakaspalvelu ja myyntityö sinun juttusi? Kahvilatyöntekijän intohimona on kahvi ja erikoiskahvien valmistus sekä erinomainen asiakaspalvelu.

Coffee House on tunnettu kahvilaketju pääkaupunkiseudulla. Coffee Houset tarjoavat ystävällistä palvelua, aina hyvää kahvia ja tuoretta syötävää - tule mukaan piristämään asiakkaidemme päivää.

Olet oikea henkilö kahvilatyöntekijäksi meille, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle sydämen asia. Olet joustava, reipas ja mukava työkaveri. Suhtaudut ennakkoluulottomasti toimintaan ja yhteistyöhön Spaghetterian ja Coffee Housen välillä. Työsuhde on osa-aikainen työtuntien ollessa 90h/3 vko. Työajat sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin.


Edellytämme sinulta

Reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä
Joustavaa asennetta
Ennakkoluulottomuutta


Tarjoamme sinulle

Mukavan työpaikan
HOK-Elannon mahtavat työsuhde-edut, kuten henkilökunnan ostoedut, liikuntasetelit ja laajennettu työterveyshuolto
Loistavat työkaverit
Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Ensimmäinen kierros toteutetaan videotyökalun avulla. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi