(Removed from publishing)

Ravintolapäällikkö Radisson Blu Marina Palacen Grill it!-ravintolaan
Turun Osuuskauppa, Grill it

Original publication date 18.10.2019

Radisson Blu Marina Palace Hotel on ikoninen tapahtumatalo Turun sydämessä Aurajoen rannalla. Maineikas hotelli tarjoaa loisteliaat puitteet ikimuistoisille yritys- ja yksityistilaisuuksille. Grill it! Marina johdattelee vieraat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan lämminhenkisessä miljöössä, jonka ruokalistalla yhdistyvät skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman.

Etsimme Radisson Blu Marina Palacen Grill it! -ravintolaan, asiakaskokemuksen, toiminnan ja ammattitaitoisen tiimin johtajaksi

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ!

Ravintolapäällikön työpäivät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia: vastaat itsenäisesti ihmisten ja toiminnan johtamisesta ravintolassa. Tehtävänäsi on varmistaa loistava asiakas- ja työntekijäkokemus kannattavasti. Työnjohtotukenasi sinulla ovat tiimisi vuoropäälliköt, sekä talossa työskentelevät keittiön ja hotellin esimiehet - oman esimiehesi ja TOK:n tukiverkostojen rinnalla.

Toivoisimme sinulla jo olevan jonkin verran kokemusta esimiestehtävistä, sekä syvällinen ymmärrys kannattavuuden kulmakivistä ja tärkeistä tunnusluvuista ravintolatyössä. Innostunut, innostava ja hyvin organisoitu työskentelyotteesi tarttuu työntekijöihisi, johdat esimerkillä ja saat tiimisi onnistumaan ja loistamaan erilaisten työntekijöiden vahvuuksien avulla.

Tehtävä solmitaan vakituiseksi ja kokoaikaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 27.12.2019.

Olisitko se sinä, haluatko toimia esimiehenä TOK:ssa?

Haluamme kuulla sinusta – vahvuuksistasi ja osaamisestasi 4.11.2019 mennessä! Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.tok.fi tukemaan päätöstäsi hakemuksen jättämisessä. Tarjoamme henkilöstöllemme TOK:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut, jotka pääset katsomaan v. 2019 osalta täältä: http://bit.ly/2JnwsLN. Lisäksi tarjoamme sinulle loistavan työporukan Grill it!:ssä, yhteensä yli 2000 työkaveria koko yrityksessä, yli 40 000 työkaveria koko S-ryhmässä sekä haasteellisen työtehtävän ja ison mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ravintolamaailmassa!

Kysy tehtävästä lisää Sannalta (Sanna Byskata, Hotellinjohtaja, p. +358 50 3884071).

Parhaiten Sannan tavoitat Ma 21.10 klo 14-16, To 24.10 klo 14-16 tai Ke 30.10 klo 13-15, mutta voit aina olla yhteydessä myös sähköpostitse sanna-liisa.byskata@sok.fi.