Ravintolakokki, Scandic Pori Olivo, Pori
StaffPoint

Original publication date 14.10.2019
Haemme nyt Scandicin Ravintola Olivoon Poriin ammattitaitoista

RAVINTOLAKOKKIA

Työtehtäviin kuuluu esivalmistelut, maittavien à la carte annosten valmistus, siisteyden ylläpito sekä muut keittiön työtehtävät. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa iltaan ja viikonloppuihin, mutta mahdollisuus myös aamu- ja päivävuoroihin.

Sinulla on mahdollisuus tehdä vuoroja keikkaluonteisesti tai vähintään 80 h/3 viikossa, mikä sinulle sopii parhaiten! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde tullaan solmimaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta à la carte kokin työstä
Itsenäistä työotetta
Joustavuutta
Aitoa kiinnostusta maukkaan ja näyttävän ruoan valmistamiseen
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU


Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1300343
  • Area of expertise: Hotel and catering business
  • Employment: Permanent employment
  • Type of job: Part-time
  • Application period ends: 27.10.2019
  • Application submission address: Website
  • Location: Pori