(Removed from publishing)

Ratkaisumyyjä, B2B, Rainmaker
Rainmaker SalesHow Oy

Original publication date 13.9.2017

Etsimme nyt alati kasvavaan teletiimiimme aktiivista myyjää B2B-puolelle uuden konseptin lanseeraamiseen!


Pääset edustamaan suurta, tunnettua valtakunnallista toimijaa tarjoamalla kiinteistöille täysin uutta palvelukokonaisuutta, joka helpottaa asiakkaiden päivittäistä arkea. Lanseeraamme yhdessä asiakasyrityksemme kanssa ainutlaatuisen logistiikkaratkaisun, joka helpottaa asukkaiden elämää. Asiakkainasi toimii kiinteistöiden päätävissä asemassa toimivia henkilöitä.

Työpaikkanasi toimii Lauttasaaren viihtyisä ja rennon letkeä toimistomme, jossa turha hierarkia loistaa poissaolollaan ja huumori kukkii. Teemme töitä tosissamme, mutta ei koskaan totisina. Työntekijöiden viihtyvyys on meille ensisijaisen tärkeää,  


Sinulta odotamme innostusta myyntiä kohtaan, sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita. Osaat esiintyä luontevasti, tartut aktiivisesti toimeen ja et vierasta puhelinta pääasiallisena työvälineenä. Viihdyt ihmisten ympäröimänä, mutta osaat tehdä töitä yksin. Yritysmyynnin taustasta on apua, mutta se ei ole välttämätöntä.


Palkka koostuu reilusta pohjasta, jonka päälle maksetaan tekemisen myötä provisiota. Työtunteja tehdään 30-37,5h/vko, sopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Annamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työhön, tärkeintä on oma asenteesi! Menestymiseen annamme apua jatkuvasti, sinun vastuullesi jää tekeminen.

Hakuaika päättyy 24.9, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kannattaa siis laittaa heti hakemusta tulemaan, nopeat syövät hitaat!


Rainmaker on 2015 vuonna yritysfuusiosta syntynyt uudenlainen asiantuntijaorganisaatio. Meitä on jo noin 1500 ympäri Suomenja Lauttasaaressa meitä työskentelee n. 50 hengen asiantuntijajoukko. Töitä me kaikki tehdään, “jotta ihmiset voisi rakastaa omaa työtään”. Meidän kolme tukijalkaa ovat myynti, HR ja talous, joiden parissa me työskennellään intohimoisesti.


www.rainmaker.fi