(Removed from publishing)

Ratkaisukonsultti
Accountor Enterprise Solutions Oy

Original publication date 26.3.2019

Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonsulttitiimiimme merellisessä Espoossa etsii kokenutta ja innokasta ratkaisukonsulttia asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin hyödyntäen Microsoft Dynamics 365 -alustaa. Olisitko sinä oikea henkilö Accountor Enterpriseen kehittymään huippuosaajaksi monipuolisiin ja vaihteleviin projekteihin?

Me uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät asiakkaat tyytyväiseksi. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää pitää huolta työntekijöistä, tiimit toimivat saumattomasti yhteen ja asiakaspalvelulähtöisyys näkyy kaikessa tekemisessämme. Odotammekin sinulta, että pystyt toimimaan itsenäisesti projekteissa ja kiinnostuksesi mukaan vastaamaan jostain isommasta kokonaisuudesta projektissa esim. markkinoinnista, asiakaspalvelukokonaisuudesta tai myyntiprosessin mallintamisesta. Sen lisäksi tunnet hyvin Dynamics 365 Customer Engagement -mukautustyökalut sekä ketterä- ja vesiputousprojektimallit ovat sinulle tuttuja. Ohjelmointiosaamisesta on työssä hyötyä ja roolia voidaan tarvittaessa muokata niin, että tätä osaamista pääsee hyödyntämään.

Jotta ratkaisukonsultin työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • nauttivan ongelmanratkaisusta
  • sinulle ei tuota tuskaa muiden edessä esiintyminen
  • sinulla on yli 2 vuoden kokemus Microsoft Dynamics -tuoteperheestä
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita ja olet niistä kiinnostunut
  • olet kiinnostunut myynti-, markkinointi- ja asiakaspalveluprosesseista
  • puhut sujuvasti suomea ja englantia
  • kirsikkana kakun päälle Microsoftin sertifikaatti, esim. projektisertifikaatti

Meillä pääsee työskentelemään profiililta vaihtelevan kokoisissa projekteissa - muutamasta kuukaudesta usean vuosien jatkuviin kehitysprojekteihin. Saat ympärillesi 15 hengen tiimin, joka koostuu projektipäälliköistä ja ratkaisukonsulteista. Ratkaisukonsultilla on hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä joko tuotelähtöiseen tai projektihallinnalliseen suuntaan. Tarjoamme myös sisäisiä kehitysprojekteja- ja vastuita oman mielenkiinnon ja halun mukaan. Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, sairaan lapsen hoitopalvelu, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Tutustu ratkaisukonsultin Johan Gäddan uratarinaan - miten Johan on viihtynyt meillä Accountor Enterprisessa www.accountor.com/fi/finland/ura/johan-kertoo-tyostaan-tuoteasiantuntijana

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Project Quality and Competencies Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068. Täytä hakemus 30.4 mennessä osoitteessa https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=22c9b997-f280-4f9a-981c-fc859df58492. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.