(Removed from publishing)

RATKAISUKONSULTTI, PKS / Tampere
Experis

Original publication date 2.1.2019
Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaleihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Käytössämme on paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Elisa Santa Monica on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Elisa Santa Monica Oy on osa Elisaa.
Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana asiakkaan liiketoiminnalle. Connectivity yksikössä vastaamme asiakkaiden tietoliikenne liittymistä, palveluista ja ratkaisuista. Connectivity asiantuntijapalvelut -yksikkö vastaa myynnintuesta, ratkaisukonsultoinnista sekä teknisestä konsultoinnista yritysasiakkaille.

 

Haemme Elisan Yritysasiakkaat Connectivity verkko- ja tietoturvapalvelut -liiketoimintaan ratkaisukonsulttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Verkot ja tietoturvaliiketoiminta -alueen palvelut pitävät sisällään mm. yritysverkot, internetpalvelut, asiakaslähiverkot, langattomat verkot, palomuurit, konesaliverkot sekä infrakokonaisuuksia.

Tehtävän sisältö

Ratkaisukonsulttina vastaat kattavasti Verkot- ja tietoturvapalvelut -liiketoiminta-alueen palveluista. Keskityt erityisesti ratkaisumyyntiin, pre-sales -ratkaisusuunnitteluun sekä myynnin tukeen. Katsot, että myyntivaiheessa tarvittavat tuotokset, kuten ratkaisukuvaukset, suunnitelmat ja muu dokumentaatio on kunnossa. Tämä on takuu sille, että tarvittavat tuotteet ja palvelut voidaan hinnoitella ja myydä asiakkaalle ja toimittaa laadukkaasti. Sinulla on vahva vuorovaikutussuhde asiakkaidemme kanssa ja yksi oleellinen osa-alue roolissasi onkin ennakkovaikuttaminen, kun asiakas pohtii tarjouspyynnön sisältöä. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten sidosryhmien, asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa, ymmärtäen laajasti edellä mainittujen palveluiden hyödyt asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakasverkkojen ja tietoturvapalveluiden myynnistä tai myynnin tuesta. Jotta pystyt keskustelemaan asiakkaan kanssa teknisistä tarpeista, sinulla on tarpeeksi kattavaa teknistä osaamista ja ymmärrystä tuotteistamme, joista toki myös pääset oppimaan lisää. Nautit asiakas- ja liiketoimintalähtöisestä työskentelystä ja osaat tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuottavat heille lisäarvoa. Ymmärrät vastuualueen tuotteet, palvelut, niiden hinnoittelun, markkinan hintatason ja tärkeimmät kumppanit. Kaupallinen tai tekninen koulutustausta on edellytys. Koska tehtävä on hyvin itsenäinen ja asiakaskeskeinen, olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja et hätkähdä pientä painetta. Olet luonteva asiakkaiden kanssa ja ymmärrät heidän tarpeita. Meillä Elisalla etsitään jatkuvasti parempia tapoja tehdä asioita, ja viihdyt siksi nopeasti muuttuvassa ja kehittyvässä ympäristössä. Nautit verkostoitumisesta ja sinulta luonnistuu myös esiintyminen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme todella monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan tietoverkkojen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja innovatiivisessa tiimissä. Elisa tarjoaa uskomattoman joustavat työskentelytavat, sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät Elisan yritysasiakkaiden parissa. Me olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tutustu tästä lisää Elisaan ja elisalaisiin.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian www.experis.fi –sivujen kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen Senior Consultant Pekka Ruotsalainen puh. 040 5850 147 ja pekka.ruotsalainen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.