(Removed from publishing)

Ratkaisuarkkitehti
Accountor Enterprise Solutions Oy

Original publication date 26.3.2019

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla.

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.

Nyt etsimme ratkaisuarkkitehtia! Ratkaisuarkkitehtina pääset suunnittelemaan asiakkaan liiketoiminnan ratkaisuja. Tehtävänäsi on muovata Dynamics 365 liiketoiminta-alusta tukemaan asiakkaan prosesseja, sekä samalla ohjaamaan asiakasta oman liiketoimintansa edelläkävijäksi. Osaamisesi voi painottua esim. talouden, hankinnan tai myynnin prosesseihin. Asiakaskuntamme on monipuolinen, joten niin ovat myös toimeksiantosi.

Löytyykö sinulta siis:

  • sinulla on kykyä toimia scrum masterina
  • halua olla edelläkävijä omalla osa-alueellasi
  • 4 vuoden kokemus Dynamics 365 liiketoiminta-alustasta
  • syvää prosessiosaamista yhdeltä tai useammalta toimialalta
  • kykyä työskennellä rautaisen projektiryhmän kanssa
  • halua kasvaa osaajana rajattomasti

Panostamme siihen, että varmasti viihdyt meillä - hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, sairaan lapsen hoitopalvelu, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Innostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Project Quality and Competencies Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068. Täytä hakemus 30.4 mennessä osoitteessa https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=0924cf00-9b3c-4c58-b3ac-da1753b714fa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.